Expositie 1e collectie kunstwerken art anonymous in de Caballero Fabriek

Aansprekende kunstwerken zonder associaties met naam en eerder oeuvre

Art anonymous is een samenwerkingsverband van bekende, nationaal en internationaal gerenommeerde Nederlandse kunstenaars, die hun werk onder pseudoniem naar buiten brengen. De kunstenaars vinden dat zij op deze manier een groot publiek onbevangen in contact kunnen brengen met hun werk. Zij vinden het belangrijk dat het werk aansprekend is, zonder associaties met hun naam en eerder oeuvre. Met art anonymous wordt een volledig andere manier van werken en kunststijl naar buiten gebracht, dan waarmee de kunstenaars tot nu toe naam en faam hebben gemaakt onder kunstkenners en verzamelaars.

De 1e collectie werken wordt op 17, 18 en 19 oktober tentoongesteld in de Caballero Fabriek te Den Haag. Tijdens de expositiedagen zijn de werken te reserveren voor aankoop. Van het totale verkoopbedrag van deze kunstcollectie wordt 10% geschonken aan de Sunday Foundation. De resterende opbrengst wordt geïnvesteerd in talentvolle Nederlandse beeldende kunstenaars. Zij krijgen een podium voor hun werk en hulp bij de verdere ontwikkeling van hun talent.

Mensen die willen komen kijken kunnen zich hier aanmelden

Koy: Horses with no name

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s