Grootspraak 2012, dé restaurantgids voor de wijnliefhebber, verschijnt zondag 27 november

Waar kun je goed eten maar is ook de wijnkaart in orde?

Grootspraak is dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Natuurlijk; er bestaan al diverse restaurantgidsen, maar in vrijwel alle gidsen ontbreekt die extra aandacht voor de wijn. Grootspraak is een restaurantgids van journalistiek hoge kwaliteit met als bijzondere insteek juist die aandacht. Waar kun je dus goed eten maar is ook de wijn in orde? Voor iedereen die antwoord wil op die vraag is er Grootspraak. De nieuwste editie verschijnt op 27 november aanstaande.

Cover Grootspraak 2011

Grootspraak kost € 12,50 en is te bestellen via www.grootspraak.nl

Grootspraak wordt uitgegeven door Perswijn Media en Evenementen. Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in de Benelux, dat met een oplage van 12.000 meer dan 25.000 lezers weet te bereiken. Het is het oudste Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op zowel de consument als de vakhandel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s