Meubels gebruikt op woonbeurs geveild op Interieurveilen.nl

Woedz, bekend van de stoere houten meubels, staat op de Woonbeurs van 24 september t/m 2 oktober. Hier heeft Woedz het terras van het restaurant Picknick in the Park ingericht. Tijdens de Woonbeurs kunnen bezoekers van de beurs in het bezit komen van zo´n hip houten meubels. Ze worden geveild  via Interieurveilen.nl

Alle meubels op het terras worden gedurende de Woonbeurs geveild. De veiling opent op zaterdag 24 september om 10.00 uur en sluit zondag 2 oktober om 18.00 uur. In deze periode kun je meebieden. What you see is what you get. Elk meubel op het terras is genummerd met het zogenaamde ‘kavelnummer’. Je biedt dus op dat specifieke kavel. Als je de hoogste bieder bent, heb je de veiling gewonnen en is het meubel voor jou!
Klik hier om naar de Woedz veiling te gaan.

Benieuwd naar hoe een veiling op Interieurveilen.nl in zijn werk gaat? Het is heel eenvoudig. Kijk maar naar dit introductiefilmpje.

Een filmpje over Woedz kun je hieronder bekijken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s