Die geweldige keuken of bank ineens wel betaalbaar op Interieurveilen.nl

Steeds meer oriënteren we ons online voor aankopen voor in huis. Uit recent onderzoek blijkt dat 56% van ons het internet op gaat om ons te laten informeren en inspireren voor we tot die aankoop overgaan. Hierbij spelen factoren als uiterlijk, ontwerp, prijs, locatie, referenties en de meningen van anderen en kwaliteit een grote rol in de beslissing. Ondernemers in de woon- en interieurbranche hebben te kampen met teruglopende omzet en zien showroommodellen langer staan. Interieurveilen.nl brengt de kritische consument op zoek naar de beste deal samen met de ondernemers uit de branche.

Interieurveilen.nl is het professionele veilingplatform met alles voor het interieur. Het aanbod is groot. Keukens, banken, eettafels, kasten, tuinmeubels, boxsprings, badkamers; voor vrijwel elke aankoop voor in je huis kun je op de site terecht. Voor fabrikanten en woonwinkels biedt Interieurveilen.nl een unieke kans om showroommodellen, oplopende voorraad of restpartijen via de site te laten veilen. Consumenten kunnen voor een fractie van de oorspronkelijke prijs ineens toch die geweldige keuken of bank betalen en de ondernemer kan zijn spullen kwijt. Een win-win situatie voor zowel de consument als de woonbranche dus.

Hoe werkt het?
Het is heel eenvoudig. Je schrijft je gratis en vrijblijvend in op Interieurveilen.nl. Je snuffelt net als in een echte winkel rond op de website. Als je jouw droomitem hebt gespot kun je het altijd bekijken in de showroom van de aanbieder. Maar je kunt ook besluiten te vertrouwen op je gevoel en direct te bieden. Zodra de veiling open is, klik je op het product waarop je een bod wilt uitbrengen. Je bepaalt zelf wat voor jou de beste deal is. Als jouw bod wordt geaccepteerd is het product voor jou. Je betaalt 5% veilingkosten over je bod.

Showroommodellen, restpartijen of oplopende voorraad
Interieurshoppers kunnen nu hun hart ophalen door het ruime aanbod op Interieurveilen.nl. Denk hierbij aan showroommodellen, of partijen waar nog flink wat van in het magazijn staat of ook producten die tijdelijk zijn uitgeleend aan stylisten of woonbladen. Maar bijvoorbeeld ook spullen die op beurzen zijn gebruikt. Zo loopt tijdens de Woonbeurs van 24 september tot 2 oktober op de website een veiling van meubels van fabrikant Woedz uit Voorschoten. Hun stootvaste houten meubelen staan tijdens de beurs op het horecaplein. Bezoekers die tijdens de beurs vallen voor het stoere en speelse design kunnen online direct een bod uitbrengen. Voor Woedz de kans om snel en efficiënt haar styling producten te verkopen n en voor de trendbewuste consument de kans om voor een fractie van de prijs in het bezit te komen van een uniek tuinmeubel.

www.interieurveilen.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s