Super de Boer met Po de Panda op de rode loper

Afgelopen zaterdag 11 juni ging in Ede de rode loper uit voor 1000 klanten van Super de Boer. Zij wonnen kaarten voor de exclusieve Super de Boer-première van Kung Fu Panda 2.

De afgelopen weken stond Super de Boer in het teken van knuffels van de filmstudio Dreamworks. Klanten konden van week 17 t/m week 23 sparen voor een knuffel uit de films Kung Fu Panda, Shrek of Madagascar.

Mooie prijzen
Tijdens de spaarperiode konden klanten in de winkel kleurplaten ophalen waarmee mooie prijzen gewonnen konden worden zoals kaartjes voor de première aanstaande zaterdag. Per winkel werden twee winnaars gekozen die ieder met 4 personen op de rode loper staan zaterdag. Maar er was ook een VIP-treatment te winnen. Op Hyves konden klanten hun vrienden en familie of wie dan ook oproepen hen via www.superdeboer.nl/filmknuffels zoveel mogelijk virtuele knuffels te geven. Gonneke Karel (foto) uit Nieuw Vennep kreeg maar liefst 500.000 knuffels! Zij werd zaterdag met een limousine thuis opgehaald, en werd met 7 voor gasten naar Ede gereden.

super de boer winnaar dreamworks
Winnares Gonneke Karel uit Nieuw Vennep

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s