Reclamefolder.nl al meer dan 5 jaar bij de consument op de (muis)mat

Helft Nederlanders wil reclamefolders lezen maar NEE/NEE sticker steeds populairder.

Nieuwe site maakt het consument en retailer nog makkelijker.

De reclamefolder blijft een zeer geschikte manier om mogelijke klanten op de hoogte te brengen van aanbiedingen en producten. En de folder wordt nog steeds gewaardeerd. Uit onderzoek van GfK blijkt dat bijna 50% van de Nederlanders de wekelijkse aanbiedingen uit de folder leest. Echter, het geweten speelt steeds meer parten bij de milieubewuste consument en het aantal NEE/NEE en JA/NEE stickers neemt toe. Reclamefolder.nl biedt uitkomst voor zowel de kritische consument als de retailer die zijn aanbiedingen wil delen; reclamefolders online. De site bestaat al ruim 5 jaar en onderging deze week een metamorfose om de gebruikers nog beter te bedienen. Zo kunnen consumenten sinds kort op woonplaats en specifiek product zoeken.

reclamefolder.nl
Reclamefolder.nl

Met maandelijks anderhalf miljoen unieke bezoekers is Reclamefolder.nl het grootste online folderplatform van Nederland en daarmee marktleider op het gebied van online winkelaanbiedingen. Op Reclamefolder.nl worden folders van diverse landelijke en regionale retailers overzichtelijk en aantrekkelijk digitaal gepresenteerd. Met de vernieuwde site biedt het platform verschillende nieuwe functionaliteiten. Zo is het nu mogelijk op woonplaats te zoeken en op product. Consumenten kunnen zo eenvoudig bekijken welke retailers bij hen in de buurt bijvoorbeeld waterkokers, barbecues of horloges verkopen en thuis al een vergelijkend vooronderzoek doen.

Voor retailers kent Reclamefolder.nl ook diverse voordelen. Een overzichtelijke en aantrekkelijke presentatie van de folder, altijd de meest actuele aanbiedingen online en meer verkeer naar de eigen website. De nieuwe site biedt nog meer mogelijkheden. Zo is er uitbreiding van de presentatiemogelijkheden van specifieke producten waarmee de klant nog beter geïnformeerd kan worden. En doordat bezoekers op woonplaats kunnen zoeken kunnen retailers eenvoudig met banners en tipvermeldingen adverteren in hun eigen regio.


 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s