Youtuber Gio lanceert vernieuwde PokémonGO app in Stadshart Amstelveen

Pokémon GO fans (ook wel ‘trainers’ genoemd) kunnen deze koude periode warm blijven met het zoeken naar Pokémon in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Vanaf 18 februari, de dag van de lancering van de vernieuwde app, kunnen fans bestaande en nieuwe Pokéstops en Gyms ontdekken in het winkelcentrum. Om dit leuke nieuws te vieren zijn Pokémon GO fans uitgenodigd voor een exclusief evenement op 18 februari in het Stadshart. De populaire Youtuber Gio, zelf Pokémonjager, is hierbij aanwezig.

Pokémon GO is met ruim 50 miljoen gebruikers, waarvan ruim 32 miljoen dagelijks actief, één van de meest populaire spelen in de app store. Ook In Nederland zijn dagelijks ruim een miljoen gebruikers actief op jacht naar Pokémon. Op 18 februari wordt de vernieuwde app gelanceerd. Ook in Stadshart Amstelveen zullen nieuwe Pokéstops en Gyms te bezoeken zijn en kunnen Pokémon gevangen worden die oorspronkelijk zijn ontdekt in het Johto gebied, een van de regio’s in de fictieve Pokémonwereld.

Youtuber Gio (18) zal als eerste de extra features en toevoegingen ontdekken in Stadshart Amstelveen. Na het spelen wordt op groot scherm een video getoond van zijn eerste hunt met de vernieuwde app. Ook zal hij tips en tricks delen met aanwezige fans. Gio is met 625.956 volgers van zijn Youtubekanaal en 380.000 volgers op Instagram één van de meeste populaire Youtubers in Nederland en zelf ook Pokémon GO fan van het eerste uur. Gio: “Ik kijk erg uit naar de vernieuwde app en vind het te gek dat ik in Stadshart Amstelveen mijn bevindingen direct kan delen met mijn, en Pokémon GO fans”.

Tijdens een spannende Pokémon zoektocht kunnen spelers na het optreden van Gio meteen de nieuwe features zelf ontdekken. Trainers kunnen bovendien kans maken op Pokémonprijzen als powerbanks en petjes. Meer informatie hierover wordt tijdens het evenement toegelicht.

Gio lanceert de vernieuwde Pokémon GO app in Stadshart Amstelveen
Gio lanceert de vernieuwde Pokémon GO app in Stadshart Amstelveen

Dit Pokémon GO evenement wordt op 18 februari naast Stadshart Amstelveen tegelijkertijd in 57 andere winkelcentra in Europa georganiseerd. Dit is mogelijk dankzij een samenwerking tussen The Pokémon Company International, Niantic en Unibail-Rodamco, eigenaar van Stadshart Amstelveen en de 57 andere winkelcentra.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s