Interieurmerk CRAVT Original opent eerste Nederlandse pop-up store in Stadshart Amstelveen

Vanaf morgen, 9 april, heeft winkelcentrum Stadshart Amstelveen er een bijzondere woonwinkel bij. Het spraakmakende interieurmerk CRAVT Original opent dan een pop-up store in het Stadshart.

Cravt Original

CRAVT Original
Het Nederlandse merk CRAVT Original werkt samen met interieurarchitecten en stylisten van over de hele wereld. De meubels en accessoires zijn geliefd vanwege de luxe uitstraling en natuurlijke afwerking. Hiervoor worden bijvoorbeeld parelmoer, zeeschelp, eierschalen, leer, hout of bladzilver gebruikt die met oude ambachten en technieken worden aangebracht. De producten zijn normaal alleen verkrijgbaar voor interieurarchitecten en stylisten. De pop-up store in Amstelveen biedt de eerste en enige mogelijkheid voor consumenten om kennis te maken met CRAVT Original.

Cravt Original

Denise van der Garde – Boekhoorn, CEO van CRAVT Original : ‘We kijken er naar uit om onze eerste pop-up store in Stadshart Amstelveen te openen. Het winkelcentrum trekt een stijlbewust publiek met een goed ontwikkeld oog voor opvallende en originele producten. De ideale plek om ook particulieren kennis te laten maken met ons merk’.

Cravt Original

Stadshart Amstelveen
Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals De Bijenkorf, KIKO MILANO, ZARA, Massimo Dutti, Fossil, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes en vernieuwende concepten te vinden, zoals het eerste Bose Experience Centre in Nederland en een Nespresso Boutique. In 2013 is Stadshart Amstelveen uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tot 19.00 uur.

Stadshart Amstelveen is te volgen op en via stadshartamstelveen.nl of www.facebook.com/StadshartAmstelveen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s