Bastiaan Ragas & Ruben Nicolai leukste bekende Nederlandse vaders volgens vrouwen

Met vaderdag om de hoek heeft winkelcentrum Citymall Almere Nederlandse vrouwen gevraagd welke bekende vaders zij het leukst vinden. Bastiaan Ragas en Ruben Nicolai eindigden daarbij met ruim 11% van de stemmen op de gedeelde eerste plaats. Op de tweede plaats staat Beau van Erven Dorens met 8,7%, op de voet gevolgd door een gedeelde derde plaats voor Ali B en Jan Smit met ieder 8,5%.

Grappig detail is dat Bastiaan Ragas (1971), vader van drie dochters en een zoon, vooral door vrouwen in de leeftijd 21 tot 30 wordt gewaardeerd. De vier jaar jongere Ruben Nicolai (1975), vader van twee dochters, doet het met name in de leeftijdsgroep 41 t/m 55 erg goed.

Leukste moeders
Overigens is de dames ook gevraagd wie ze de leukste bekende Nederlandse moeder vinden. Wendy van Dijk staat met ruim 18% van de stemmen op een eenzame eerste plaats. Pas veel later sluiten nummer twee en drie aan; respectievelijk Nicolette van Dam (9,7%) en Daphne Deckers (8,7%). Tooske Ragas, de echtgenote van Bastiaan Ragas eindigt met iets meer dan 8% op de vierde plaats.

Bovenstaande resultaten komen uit een groter onderzoek dat DirectResearch deed in opdracht van Citymall Almere. Hiervoor werden ruim ruim 730 vrouwen ondervraagd.

Citymall Almere
Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er bijzondere lokale, nationale en internationale retailers, zoals Zara, Rituals, Bever, JD Sports, Just Kidsz, Superdry, Hugo Boss, Media Markt, Rivièra Maison en Aveda Lifestyle Salon & Spa. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Daarnaast vinden er meerdere keren per jaar drukbezochte evenementen plaats. Uniek in Citymall Almere is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen mogen kinderen hier gratis spelen en meedoen aan leuke workshops.

Citymall Almere is te volgen op www.citymall-almere.nl en op Facebook


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s