Creëer de perfecte brocantesfeer met krijtverf van Borma Wachs

De krijtverf ‘History’ van het Italiaanse merk Borma Wachs is een afwasbare en milieuvriendelijke verf met 100% natuurlijke pigmenten. De sfeer die met de verf gecreëerd kan worden doet de naam eer aan. Dat leuke kastje of gekke tafeltje krijgt een tweede leven wanneer het met deze verf wordt behandeld. En de authentieke sfeer van vroeger blijft behouden door de poederachtige structuur, bijzondere kleuren en de verschillende technieken waarmee de verf gebruikt kan worden. De krijtverf van Borma Wachs is in Nederland exclusief verkrijgbaar via partsandpieces.nl. Een pot van 750 ml (1200 gr), kost €16,95

Dat leuke kastje of gekke tafeltje krijgt een tweede leven wanneer het met de krijtverf van Borma Wachs wordt behandeld
Dat leuke kastje of gekke tafeltje krijgt een tweede leven wanneer het met de krijtverf van Borma Wachs wordt behandeld

Borma Wachs
Borma Wachs is een Italiaanse producent van producten voor het restaureren en onderhouden van meubels en antiek. Antiquairs en restaurateurs over de hele wereld gebruiken hun producten. Deze producten zijn heel erg gebruikersvriendelijk waardoor consumenten ze ook perfect thuis kunnen gebruiken. De krijtverven kunnen worden aangebracht zonder eerst een primer te hoeven gebruiken. Dus je hoeft geen dagen uit te trekken om jouw meubel nieuw leven in te blazen. Je kunt kiezen de verf aan te brengen met een kwast, doek, spons of roller voor verschillende effecten. Het aantal lagen waarin de verf wordt aangebracht is verder bepalend voor het uiteindelijke resultaat, dat altijd uniek is. De verf is verkrijgbaar in diverse goed dekkende kleuren en wordt gemaakt met gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering.

Carro Huntink, eigenaar van Parts & Pieces: “Krijtverf is enorm populair bij liefhebbers van antiek en brocante meubelen. Veel van onze klanten gaven echter altijd aan de krijtverf zo duur is. Toen ik de verf van Borma Wachs tegenkwam viel me de prijs dan ook meteen op. Deze ligt met €16,95 voor 750 ml. een flink eind onder de prijs van concurrerende verven. Maar de verf is van zeer hoge kwaliteit. Goede krijtverf hoeft dus niet meteen de hoofdprijs te kosten”.

www.partsandpieces.nl

Partsandpieces.nl
Parts & Pieces is hét adres voor restauratie-onderdelen en producten en meubel- en woonaccessoires. Je vindt er  een zeer uitgebreid assortiment aan onderdelen en onderhoudsartikelen voor antieke en oude meubels en voor in het interieur zoals slotjes, knopjes, handgrepen, sierlijsten en ornamenten. Ook heeft Parts & Pieces onderhoudsmiddelen als teakolie en stiften om een krasje weg te werken op meubelen of houten vloeren. En je vindt er prachtige verven en beitsen in diverse soorten en kleuren. Alle producten zijn veilig en snel te bestellen via http://www.partsandpieces.nl. Bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst worden gegarandeerd de zelfde dag verzonden.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s