Coop en klanten komen in actie voor Giro 555

Naar aanleiding van de ontwikkelingen op de Filipijnen heeft Coop besloten per direct een statiegeldactie te starten. Klanten kunnen de komende drie weken hun statiegeld doneren aan Giro 555. Hiermee hoopt de supermarktketen een bijdrage te kunnen leveren aan ondersteuning van de slachtoffers van de ramp.

Sinds 2008 organiseert Coop Supermarkten het hele jaar door statiegeldacties voor diverse charitatieve instellingen. Klanten kunnen bij het inleveren van hun lege flessen kiezen hun statiegeld te doneren aan een goed doel. De supermarktorganisatie verdubbelt vervolgens de opbrengst. Op deze manier is in totaal al ruim 800.000 euro opgehaald voor verschillende organisaties.

Gerard Koning, Commercieel Directeur van Coop: “Gezien de omvang van de ramp konden wij niet anders dan in actie komen. Onze verwachting is dat onze klanten zich ook nu weer van hun gulste kant zullen laten zien. We hopen dan ook een flink bedrag te mogen overmaken straks”.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s