Coop verlaagt wederom de prijzen

In reactie op de recente ontwikkelingen in de markt verlaagt Coop Supermarkten opnieuw de prijzen van meer dan 1000 producten.

Eerder dit jaar al heeft Coop de prijzen verlaagd van in totaal vele duizenden producten. Coop start gezien de recente ontwikkelingen nu de vierde ronde van prijsverlagingen. De substantiële verlagingen gelden voor zowel de huismerken als de A-merken. Met deze prijsverlagingen, het succesvolle Coop huismerk en het recent geïntroduceerde budgetlabel Oké, laat de supermarktorganisatie zien de concurrentie met vol vertrouwen aan te kunnen.

Gerard Koning, Commercieel Directeur van Coop: “Wij gaan mee met de markt. De prijsverlagingen waren al gepland maar zijn nu naar voren gehaald. Het is al onze vierde ronde dit jaar. Klanten vinden in de winkels van Coop kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs. Dus ook prijsbewuste consumenten kunnen uitstekend bij ons terecht. Dat signaal willen we met deze prijsverlagingen helder afgeven”.

  

www.coop.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s