Reviews van, en ervaringen met de Origami kinderwagen van 4Moms

Het Amerikaanse merk 4Moms heeft een panel van moeders gevraagd welke artikelen hun leven, en dat van hun kinderen, echt makkelijker zouden maken. Uit dit panel kwam naar voren dat het in- en uitklappen van de kinderwagen één van de grootste ergernissen is. 4Moms ging aan de slag en introduceerde de Origami, een volledig automatisch in- en uitklapbare kinderwagen met hightech extra’s zoals een LCD scherm, pad- en frontverlichting en hij laadt zelfs je telefoon op terwijl je loopt!

De 4moms Origami kinderwagen met vele gadgets.
De 4moms Origami kinderwagen met vele gadgets.

Deze revolutionaire kinderwagen is sinds kort verkrijgbaar in Nederlandse winkels, dus nog niet veel Nederlandse ouders hebben ervaring met de Origami. Wat zijn de ervaringen van hun Amerikaanse en Engelse collega-ouders?

“Deze kinderwagen is een droom voor ouders die van high-tech gadgets houden! …  De automatische in- en uitklapfunctie is uniek aan deze kinderwagen. …. De draai-en drukknop die dit bedient is heel makkelijk in gebruik. …. De mobiele telefoonoplader is een geweldig idee en werkt perfect”. 

Heather Corley (zie haar review op babyproducts.about.com)

“Toen ik de 4Moms Origami kinderwagen voor het eerst zag wist ik dat dit een hit zou worden. .. Kom met deze wagen voor de dag in de speeltuin, en je bent de Ninja onder de ouders…. En jawel, de wagen ziet er in het echt net zo cool uit als in de video. De met één hand bedienbare in- en uitklapfunctie werkt perfect en het LCD scherm – compleet met kilometerteller, batterij-inhoud en thermometer – spant de kroon!”

Dat de Origami ook populair is bij vaders bewijst John Biggs.  Lees zijn review hier

Meer reviews en ervaringen zijn te vinden op Youtube en diverse blogs en websites. Sterren lopen, letterlijk, weg met de Origami: Jennifer Garner, Natalie Portman, Lily en Marshall in How I met your Mother, Kourtney Kardashian en meer celebs zweren bij de Origami en andere producten van 4Moms.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s