Wijn uit een doosje in plaats van uit de fles.

Lindeman’s introduceert Bag in Box

‘Wijn uit een doosje’

De inhoud van 3 flessen heerlijke wijn, verpakt in een verrassend handzaam doosje; dat is de Bag in Box van Lindeman’s. Het doosje is licht, compact, makkelijk mee te nemen en de wijn is van perfecte kwaliteit.

In wijnlanden als Australië, Zuid Afrika en Frankrijk is de Bag in Box – wijn uit een doosje – niet meer weg te denken bij sociale gelegenheden. De Bag in Box  is dan ook makkelijker mee te nemen dan drie losse flessen en bovendien een stuk lichter. Dat is handig voor een feestje, een picknick of gewoon voor thuis. De wijn zelf zit vacuüm verpakt in een zak en daardoor blijft de wijn zelfs na openen nog minstens 6 weken goed.

Maar wijn uit een doosje… daar hebben we in Nederland nog wat moeite mee…. Maar is dat wel terecht?  Ronald van Loon, Marketing Manager van Lindeman’s Nederland: “In Nederland moeten we nog steeds een beetje wennen aan het idee dat wijn uit een doosje van uitstekende kwaliteit kan zijn. In andere landen is de Bag in Box echter al jaren populair; ook voor de betere wijnen. Denk aan een traditioneel wijnland als Frankrijk, maar ook aan bijvoorbeeld de scandinavische landen. Daar wordt bijna de helft van alle wijn in een Bag in Box verkocht. Dat komt enerzijds  door het gemak vanwege de compacte, lichte verpakking en de lange houdbaarheid na opening. Aan de andere kant is de kwaliteit van de wijn net zo goed als uit een fles. Het hangt er tenslotte maar net vanaf wat je er in stopt. Wij zijn er van overtuigd dat we Nederland enthousiast kunnen maken voor de Bag in Box deze zomer!

Lindeman's Bag in Box

De Lindeman’s Bag in Box kost €12.99 en is vanaf begin mei verkrijgbaar in de grotere winkels van Albert Heijn en Albert Heijn XL in 3 Zuid-Afrikaanse varianten: Een frisse Sauvignon Blanc – Chardonnay, een fruitige rosé en een soepele Cabernet Sauvignon – Merlot.

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s