BDG media ontwikkelt samen met AFM online cursus ‘Goedkeuringsprocedure Prospectussen’

Mediaproductiemaatschappij BDG media heeft in opdracht van de Autoriteit Financiële Markten een online cursus ontwikkeld. Het doel van de cursus is bedrijven/aspirant beursgenoteerde bedrijven wegwijs te maken in de diverse prospectusregels. Deelnemers aan de cursus leren een duidelijk prospectus te schrijven dat aan de regels voldoet en dat de AFM kan goedkeuren. Het resultaat is een unieke combinatie van video-on-demand en verschillende interactieve onderdelen en informatiestromen.

Xander de Groote van BDG media: “Het unieke is dat je alles in één scherm ziet en makkelijk door de content kan navigeren: vanuit de video, de sheets en de hoofdstukken kan je kiezen welk deel van de cursus je wilt bekijken. Zo kan je altijd eenvoudig zoeken in het vele materiaal, want alle content is aan elkaar gekoppeld”. “Klik bijvoorbeeld op de 3-de Power Point sheet van hoofdstuk 5 en de video start op het corresponderende punt. Ideaal als je de cursus in stapjes wil bekijken of je kennis wil bijspijkeren op één specifiek onderwerp”, vult zakelijk partner Hans Bouhuijs aan.

BDG media gelooft enorm in dit soort toepassingen. Hans Bouhuijs: “Deze nieuwe toepassing stelt de AFM in staat een groter publiek te informeren. En voor geïnteresseerden is het veel makkelijker in hun eigen tijd en hun eigen tempo de gewenste informatie te vinden. Wij zijn er van overtuigd dat dit een ideale manier is voor vele organisaties om hun belanghebbenden te informeren. Andere voordelen zijn de kostenbesparing op trainingen, de interactiviteit die het medium biedt en de mogelijkheden om de content aan te passen of uit te breiden. Desgewenst kan het systeem buiten de server in de huisstijl van de organisatie door ons gehost worden”.

Viola Tilanus, senior toezichthouder bij de AFM:“Marktpartijen reageren enthousiast na het zien van deze online cursus. BDG media bleek niet alleen toegevoegde waarde te hebben vanwege hun ruime ervaring op filmgebied, maar ook vanwege hun kennis van onze doelgroep. Daardoor is de website met daarop de cursus ‘Goedkeuringsprocedure prospectussen’ een toegankelijk verhaal geworden.”

BDG media levert alle noodzakelijke componenten voor de ontwikkeling, productie, opname, publicatie en uitzending van uw video- en web TV content.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s