Tuinadvies geveild via Interieurveilen.nl

Iedereen heeft recht op een gave tuin, is het credo van Arjan Balkenende. Door de consument zelf de prijs te laten bepalen via een veiling, ligt een professioneel tuinontwerp voor iedereen binnen handbereik. Vandaar dat Arjan zijn adviezen ook per veiling aanbiedt. Bent u de winnaar van de veiling dat wordt samen met de consument uw ideale tuin ontworpen. Geheel naar eigen wens.

De veiling wordt gehouden op Interieurveilen.nl; het professionele veilingplatform met alles voor in en om het huis. Voor bestaande en nieuwe klanten van Balkenende Hoveniers biedt deze veiling de kans om een tuinontwerp te kopen voor een fractie van de gebruikelijke prijs. Voor Balkenende Hoveniers betekent het een extra service die geleverd kan worden en een extra mogelijkheid tuinontwerpen op een ludieke en eerlijke manier te verkopen.

Hoe werkt het?
Het is heel eenvoudig. Klanten schrijven zich gratis en vrijblijvend in op Interieurveilen.nl. Bezoeken vervolgens de veilingpagina van Balkenende Hoveniers en selecteren de juiste afmeting van het tuinontwerp. Daarna kan men meteen bieden. De klant bepaalt zelf wat voor hem of haar de beste deal is. Is de klant aan het einde van de veiling de hoogste bieder, dan heeft hij de veiling gewonnen.

De veiling van tuinontwerpen en een selectie potten van Balkenende Hoveniers staat op
http://veilingen.interieurveilen.nl/auction/index/24


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s