Winnaars verkiezing Wijnwinkel en Wijn Webwinkel van het Jaar 2012

Vandaag, zondag 16 oktober, vond op wijnproeverij Klassiek Europa de ontknoping van de verkiezing Wijnwinkel en Wijn Webwinkel van het Jaar 2012 plaats! Wijnhandel Mondovino in Zwolle is verkozen tot beste Wijnwinkel. Nummer twee en drie waren respectievelijk Vojacek in Maastricht en Joost! Wijn in Hilversum. Vindict.nl mag zichzelf de beste Wijnwebwinkel van het jaar noemen.

Voor deze verkiezingen, georganiseerd door wijntijdschrift Perswijn, konden consumenten hun favoriete winkels nomineren. Ruim 10.000 wijnliefhebbers brachten hun stem uit. Voor de Wijnwinkel van het Jaarverkiezing kwam hier een top 10 uit naar voren. Een onafhankelijk vakjury heeft de top 10 winkels met een bezoek vereerd en hier de uiteindelijke winnaar uit verkozen. Voor de beste Wijn Webwinkel heeft een onafhankelijke jury de top 5 apart beoordeeld en een cijfer gegeven. Het gemiddelde hoogste cijfer leverde de winnaar op.

De winnaars met rechts Ronald de Groot, uitgever van Perswijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s