Die leuke tafel op Marktplaats opgehaald en thuisbezorgd wanneer jij wilt!

HubHub vult gat tussen koerier en verhuisbedrijf

Nederlanders geven steeds meer geld uit aan aankopen op internet. Ook veilingsites nemen in populariteit toe. Gemiddeld gaven we in 2010 580 Euro per persoon uit op dergelijke sites. Banken en woonaccessoires zijn erg populair. Ieder uur worden er gemiddeld 65 stoelen op Marktplaats gezet, dat is meer dan 1 per minuut. Veel van de gedane aankopen zijn te groot om te worden gepost. Deze moeten vervolgens in weekenden of op vrij genomen dagen, met gehuurde busjes of geleende aanhangers, met een vriend, broer of kennis opgehaald worden. Daar heb je niet altijd zin in, of de middelen voor tot je beschikking. HubHub neemt dit dan graag van je over. Ze halen je aankoop voor je op en bezorgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Online aankopen
Nederlanders zijn over de eerste huiveringen rond internetaankopen heen. In 2010 hebben we voor ongeveer 10 miljard geshopt op online handelsplaatsen en veilingsites als Marktplaats, eBay en Speurders. Alleen Marktplaats al krijgt maandelijks ongeveer 6 miljoen unieke bezoekers. In veel gevallen worden de aankopen verstuurd door de verkoper, maar soms is dat niet mogelijk. Meubels, fietsen, motoren en dergelijke zijn daar bijvoorbeeld te groot voor. Een koerier weet hier vaak ook geen raad mee en een verhuizer wacht liever tot de laadbak vol is. HubHub biedt dan uitkomst.

Hoe werkt het
Vraag op www.HubHub.nl een offerte aan met de handige prijstool. Tijdens kantooruren ontvang je binnen twee uur een reactie met prijsopgave. Als je tevreden bent met de offerte, bevestig je de opdracht en betaal je direct veilig met iDeal (NL) of Bancontact/Mister Cash (BE). HubHub haalt vervolgens je spullen op, controleert deze  en verpakt indien nodig. De bezorging vindt plaats op een tijdstip en adres dat jou het beste uitkomt. En HubHub deinst ook niet terug voor een trap of twee/drie. Ook op drie hoog achter wordt bezorgd.

Frustratie
Het idee voor HubHub is ontstaan uit frustratie. Friso Feilzer, die samen met zijn broer Joris HubHub heeft opgericht: “Koeriers en reguliere postbezorgers hanteren vaak maximale afmetingen. En bovendien moet het te bezorgen product in een standaard verpakking passen. Een klein bijzettafeltje is bijvoorbeeld al te groot. Verhuizers zitten ook vaak niet te wachten op die ene tafel of bank. Dan wachten ze liever tot ze een klus in de buurt hebben waardoor het lang kan duren voor jouw aankoop bij je thuis staat. En als er dan bezorgd wordt is dat vrijwel altijd onder werktijd waardoor er vrij genomen moet worden. Dat kan anders dachten we. Daarom zijn we HubHub gestart.”

Over HubHub
HubHub verzorgt het ophalen, verpakken, bezorgen en opslaan van uiteenlopende goederen op de meest efficiënte manier, tegen een gunstige prijs. HubHub begrijpt dat niet iedereen thuis is van 9 tot 5. Dat er ook wel eens voorwerpen met een afwijkend formaat vervoerd moeten worden. Dat het fijn is als de vervoerder de verpakking regelt. Kies je voor HubHub, dan kies je voor een snelle, op maat gemaakte bezorgservice.

www.hubhub.nl

HubHub is dé bezorgservice voor al je aankopen op veiling- en advertentiesites

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s