Shane Shu’s nieuwe single

Mijn klant Shane Shu heeft deze week zijn nieuwe single uitgebracht. Op dag 1 was het nummer al te horen op 3FM.

Met dit nummer bewijst Shane opnieuw te beschikken over een zeer divers repertoire en een talent voor schrijven van muziek. De single, een strak gearrangeerd uptempo nummer, gaat over sleur en kuddegedrag en de zwarte schapen in ons allemaal. De videoclip, een animatie met Shane die een kudde witte schapen transformeert tot een leger geschoren zwarte schapen, werd geproduceerd door Olivier Boeke. Bij de single en videoclip is ook een online game uitgebracht.

Op www.shaneshu.com staan de video, de link naar iTunes, bio, persmaterialen en foto´s.

Om de lancering van Sheep Fall From The Sky promotioneel te ondersteunen is er een online game ontwikkeld in stijl van de videoclip. Shane Shu-ter. In dit spel is het de bedoeling zoveel mogelijk witte schapen, die uit de lucht komen vallen, neer te schieten. Het spel wordt uitgezet via diverse social media kanalen. Speel het op www.iseesheepfallfromthesky.com


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s