Eerste winkel van Maza mediterrane specialiteiten opent in Stadshart Amstelveen

Het vernieuwde Vershart van Stadshart Amstelveen krijgt er per 19 oktober een bijzondere aanwinst bij. Maza, bekend van de mediterrane specialiteitensalades en spreads, opent er hun eerste echte winkel. Naast hun klassieke producten zoals Falafel, diverse soorten Hoemoes, salades en sauzen, worden hier ook wijnen en oliën verkocht. Daarnaast biedt de winkel zitgelegenheid om de gekochte verse producten als lunch, tussendoortje of bij de borrel te nuttigen.

Maza opent in Stadshart Amstelveen
Maza opent in Stadshart Amstelveen

De producten worden op ambachtelijke manier bereid volgens authentieke recepturen. Het zijn basisproducten voor het maken van bijvoorbeeld een Mezze, kleine gerechtjes als tussendoortje, voorgerecht of maaltijd. De producten van Maza zijn bovendien allemaal vegetarisch, koosjer en halal. In de winkel in het Vershart worden de producten vers en in alle gewenste hoeveelheden verkocht of geserveerd voor directe consumptie en om mee te nemen naar huis.

Heerlijke hoemoes bij Maza in Stadshart Amstelveen
Heerlijke hoemoes bij Maza in Stadshart Amstelveen

Roberto Oberegger, Commercieel Directeur van Maza: “We kijken enorm uit naar de opening in Stadshart Amstelveen. We hebben al wel een stand in de Foodhallen in Amsterdam, maar voor de eerste echte winkel hebben we gekozen voor het Stadshart. Vanwege het succes van de andere namen in het Vershart hebben we er het volste vertrouwen in dat de bezoekers van het Stadshart onze producten zullen weten te waarderen. We hopen veel enthousiaste klanten te verwelkomen.”

Met de komst van Maza wordt het Vershart van Stadshart Amstelveen nog aantrekkelijker voor liefhebbers van écht lekker en vers eten. Men vindt er al zaken als Kaashuis Tromp, specialist in Nederlandse én Franse kazen en de vernieuwde winkel van Bakkerij van Schaik met hun uitgebreide assortiment zelfgebakken brood, bagels, chocola en gebak. Het Stadshart is ook al jaren het adres van Visspecialist Koning, onlangs weer uitgeroepen tot viswinkel van het jaar en topslagerij Hergo. Verder biedt het Vershart plaats aan dé koffie- en theespecialist Simon Lévelt en sushirestaurant Sushi Time met nieuw afhaalpunt. Bovendien komen begin november de Juice Brothers met hun koudgeperste groenten- en fruitsappen óók naar het Vershart.

Vorig jaar heeft het Vershart een uitgebreide make-over gehad en zijn er tafels geplaatst zodat klanten direct van hun verse producten kunnen genieten. Ideaal om tijdens of na het winkelen even te genieten van het gevariëerde aanbod verse producten. De winkels in het Vershart zijn net als alle andere winkels in het Stadshart 7 dagen per week en doordeweeks tot minimaal 19.00 uur geopend. Het Vershart is hierdoor ook de ideale plek voor mensen die na werktijd iets bijzonders willen afhalen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s