Onderzoek – helft ouders huilbaby’s gaat vaak stukje autorijden om kleine stil te krijgen

Vinke Trading Babyartikelen heeft onlangs onderzoek gedaan naar de ervaringen van jonge ouders. Via internet werden ouders met kinderen tussen de 0 en 6 jaar gevraagd naar hun mening en ervaringen. Dat het ouderschap niet alleen maar uit roze wolkjes bestaat bewijst onderstaande. In het onderzoek werden specifiek vragen gesteld over baby’s die moeilijk slapen en huilbaby’s en hoe ouders hiermee omgaan. De antwoorden geven aan dat een oplossing voor dit bekende probleem zeer welkom zou zijn! De mamaRoo van 4Moms komt deze ouders tegemoet. Ook die ouders die regelmatig ’s nachts een rondje gaan rijden om hun baby te kalmeren.

Huilbaby’s en krampjes
Een kleine in slaap krijgen, als dat in het wiegje of bedje niet wil vlotten, doet 65% van de ouders door het op de arm te nemen en lopend te wiegen. 38% neemt het kindje in het eigen bed. Ook populair is een stukje lopen met de kinderwagen, wat ruim 36% van de ouders regelmatig doet. Een heel ander verhaal wordt het als de kleine maar blijft huilen. Ouders van een huilbaby, 20% van de ondervraagden, zijn soms de wanhoop nabij en maken vaak lange nachten. Als de baby huilt door bijvoorbeeld krampjes is het aaien van het buikje of ruggetje voor bijna 59% een effectieve oplossing. Maar dit is niet altijd voldoende. Zo gaat 50% van de ouders regelmatig, ook ’s nachts, een rondje autorijden om de kleine te kalmeren en in slaap te krijgen. Medicatie voorgeschreven door het consultatiebureau is voor alle ondervraagde ouders de minst populaire stap. Die heeft slechts 2% van deze laatste groep ouders wel eens genomen. De mamaRoo biedt in veel van deze gevallen een welkome uitkomst.

De mamaroo van 4moms beweegt zoals jij!

MamaRoo
Dit handige product van 4Moms is een schommelstoel en wipstoeltje in één. De mamaRoo beweegt zoals ouders. Dus hij wiegt, schommelt, zwaait en deint. Hij kan zelfs de nachtelijke autorit nabootsen! De mamaRoo is in te stellen op 5 verschillende bewegingen: autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan en heeft ingebouwde speakers met natuurgeluiden en de mogelijkheid je eigen MP3-speler of telefoon aan te sluiten.  Het zitje is verstelbaar van ligstand naar zitstand waardoor de mamaRoo ook te gebruiken is voor het geven van hapjes.

De mamaRoo is verkrijgbaar vanaf €219,- bij geselecteerde verkooppunten in Nederland en België. De zitting is leverbaar in zilver, zwart en multicolour.

http://www.4moms.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s